Левски продължава да търси поне двама нови футболисти, но процесът е бавен, защото "сините" искат само много качествени попълнения, заяви изпълнителният директор Красимир Иванов по време на поднасянето на венци и цветя на паметниците на легендарните футболисти Георги Аспарухов-Гунди и Никола Котков.
 
Той добави, че клубът следва изискванията на старши треньора Делио Роси и се опитва да надгради състава от миналата година.
 
„За мен легендата за Гунди и Котков все още е жива. Така че има все още някаква мистерия около тях, която продължава да витае наоколо”, заяви Иванов.
 
Шефът допълни, че играчите на тима не са в София и за това пропускат честването на двете легенди.
 
„Роси е поставил изискванията си за типа на евентуалните нови играчи. През клуба са минали вече стотици кандидатури, но ние се стремим да вземем тези, които ще са ни най-полезни и финансовата част ще ни устройва.
 
Говорим за още двама нови в тима, но останалото ще го запазя в тайна. Колкото до спортен директор – търсим го още от април-май. Този процес продължава, но не го чакаме за привличането на новите играчи, защото е невъзможно.
 
Скоро започваме официалните мачове. Надявам се през лятото да се справим с тази задача. Не е от значение дали ще е българин или не, важното е да е правилния човек”, каза още изпълнителният директор. 
 
„За Вутов сме в разговори с Удинезе и се надявам до няколко дни те да приключат. За Панайотов ми беше мъчно, че си тръгна, но така преценихме”, заяви Иванов.
 
Относно жребия за Лига Европа той бе категоричен, че на пръв поглед е бил възможно най-милостив за тях.
 
„От друга гледна точка малките отбори предразполагат към едно отпускане, което се надяваме да не се получи. Смятам, че предимство за новия сезон е това, че запазихме основно отбора си и треньора. На този етап нямаме и намерения да се разделяме с футболисти, тъй като в клуба няма такива оферти”, допълни още шефът на сините.